maanantai 1. tammikuuta 2018

Uusi blogi

Tervehdys! Äsken lukiessa muiden upeita puutarha-blogeja, ajattelin, että miksen minäkin kirjoittaisi. Ehkä siksi, että olen surkea kirjoittamaan, kerran olen aikaisemmin yrittänyt (eri aiheesta) ja tuottamani teksti jäi melko köyhäksi ja vähäiseksi. Kuvien lisääminen on aina ollut luontevampaa, joten tästäkin saattaa tulla melko kuvapainoitteinen blogi.

Olen useasti miettinyt, että puutarha-asioita pitäisi kirjoittaa jonnekin ylös, ja joitain hajanaisia muistiinpanoja jo erinäisistä vihkoista löytyykin. Se ei kuitenkaan ole osoittautunut kovin toimivaksi tavaksi, yksittäisiin kommentteihin ei ole kovin mielekästä palata ja usein niiden kirjaaminenkin unohtuu. Tarkempi valokuviin perustava päiväkirjamainen teksti voisi toimia paremmin. Joten tämä blogin kirjoittaminen idealla "puutarhapäiväkirja" on elänyt jo jonkin aikaa takaraivossa. Nyt päähänpistosta ajattelin toteuttaa sen. Harmi, että tuo nimi oli jo varattu, joutui oikein käyttämään ajatusta vapaan nimen keksimiseen, enkä tunnetusti ole kovin hyvä sellaisessa.

Muiden puutarhablogien lukeminen ja kuvien katselu on mukaansa tempaavaa puuhaa ja uusia vinkkejä ja ideoita tulee usein vastaan. Tiedä sitten pääsenkö vielä joskus siihen pisteeseen, että pääsen itsekin auttamaan muita vastaavalla tavalla. Tavoitteena on että saisin tässä lähipäivinä tuotettua jo ensimmäiset oikeat blogikirjoitukseni.

Kiitos kun päädyit bogini pariin. Toivon, että jätät rohkeasti kommentteja ja palautetta.

jasmike
Jasmikkeen kukat ovat yksi kesän kohokohdista (Tunnistaako joku tarkemman lajikkeen? Kasvaa 3-4m korkeaksi)

1 kommentti: