torstai 24. toukokuuta 2018

Pihakuulumisia kuvina

Aurinkoiset ja hyvät kelit jatkuvat. Eilinen sade oli mukavan virkistävä, vaikkei se syvältä kastellutkaan ihan kuivaksi päässyttä maata. Sääennusteista voisi päätellä ettei hallaa tarvitse enää (toivottavasti) pelätä tämän kevään osalta. Istutin siis jo daaliatkin pihalle. Kasvihuone ja kukkapenkit täyttyvät pikkuhiljaa kovasta kiireestä huolimatta.


Omenapuun kukat
Omenapuissa on hurja määrä kukkia. Tällaista en aikasemmilta vuosilta muista,

Tulppaani Yokohama
Tulppaani 'Yokohama' 


Narsissi Thalia
Narsissi 'Thalia'

Tarharistikki 'Blue Cascade'

Mukavaa loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Valkeat narskut ja tulppaanit o just niin ihania! Tarharistikki antaa kivasti kontrastia kiville tai toisinpäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) Tuo tarharistikki ei vielä viime vuonna kukkinut juurikaan (siemenistä kasvatettu), mutta nyt se on upea. Toivottavasti jaksaa kukkia kuivuudesta huolimatta kauan :)

   Poista
 2. Kylläpä on kauniissa kukassa omenapuu, toivotaan ahkeria pölyttäjiä. Nätit tulppaanit ja narskut. Tuo tarharistikki on miunkin toiveissa hankkii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihalla pääsee olemaan terälehtisateessa, nyt kun kukat ovat alkaneet pikkuhiljaa hiipumaan. Silti näyttävät vielä yhtä upeilta. Suosittelen tarharistikkiä :)

   Poista
 3. Komeasti kukkii omenapuu! Suloinen ristikki :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea muutakin kaunista ja ihanaa on. Ja hyvät kelit. Aikaa pitäisi vain taikoa jostain enemmän, että näistä kerkeisi kunnolla nauttimaan. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Oi miten ihanasti teillä siellä kukkaset loistaa tosi kaunista
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 5. Upea omenapuu! Hienoa, että siellä on satanut edes hieman. Täällä ei ole näkynyt moneen viikkoon sateita, niitä kaivattaisiin nyt kovasti. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tainnut sataa koko kuussa vain 12mm. Rutikuivaa on. Lisäsateita kaivataan tännekin.

   Poista
 6. Valkoiset narsissit on minun juttuni hienot on. Vai on siellä satanut täällä ei pisaraakaan ole tullut. Minäkin olen kuumuudesta huolimatta yrittänyt istuttaa niitä kahta uutta penkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä hienoja. Uusille istutuksille saa nyt kantaa selkä vääränään vettä. Hassua että sateitakin kaipaa välillä.

   Poista